Ambiance Zonwering van Leeuwen - Sint-Michielsgestel


Bedrijvenweg 17 5272 PA Sint-michielsgestel
0735513685 Klik om te bellen

Over Ambiance Zonwering van Leeuwen - Sint-Michielsgestel

Ambiance Zonwering Van Leeuwen in Sint-Michielsgestel bestaat sinds 1975 en heeft ondertussen de nodige praktijkervaring op het gebied van zonwering opgedaan. De particuliere markt, maar ook het bedrijfsleven, scholen en de gezondheidszorg behoren tot de klantenkring van Ambiance Zonwering van Leeuwen.

Binnenzonwering, buitenzonwering en meer...
De kernactiviteiten van Ambiance Zonwering Van Leeuwen in Sint-Michielsgestel zijn het verkopen en monteren van zonweringproducten (zowel binnenzonwering als buitenzonwering), terrasoverkappingen, semi terrasoverkapping, rolluiken, garagedeuren, raamhorren en deurhorren. U kunt bij Ambiance Zonwering Van Leeuwen ook terecht voor reparatie en onderhoud van deze zonweringproducten. Ambiance Zonwering Van Leeuwen is een VCA-gecertificeerde onderneming en is bovendien aangesloten bij de Romazo, branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland. Op alle producten van Ambiance Zonwering van Leeuwen krijgt u twee jaar volledige garantie.

Decoratieve showroom in Sint-Michielsgestel
Ambiance Zonwering Van Leeuwen weet hoe belangrijk het voor u is om diverse zonweringmogelijkheden te kunnen zien. In de showroom in Sint-Michielsgestel, nabij ´s-Hertogenbosch, vindt u dan ook altijd de actuele zonweringtrends. Als u nog niet precies weet wat voor zonwering u zoekt dan is een bezoek aan de showroom een echte aanrader. De zonweringspecialisten van Van Leeuwen helpen u graag een keuze te maken uit de diverse mogelijkheden op zonweringgebied.
De showroom in Sint-Michielsgestel is op enkele minuten afstand van ’s-Hertogenbosch en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Ambiance Zonwering Van Leeuwen is in het jaar 2000 en 2017 uitgeroepen tot ‘Zonvakker van het jaar’, een titel waar ze erg trots op zijn.

Foto's

Showroom Ambiance Zonwering van Leeuwen

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Ambiance Zonwering van Leeuwen - Sint-Michielsgestel


Bedrijvenweg 17 5272 PA Sint-michielsgestel
0735513685 Klik om te bellen