Avalon - Exclusive Outdoor Solutions


Hastelweg 141a 5652 CJ Eindhoven
040 295 2177 Klik om te bellen

Over Avalon - Exclusive Outdoor Solutions

Avalon Exclusive Outdoor Solutions in Eindhoven is van oorsprong een specialist in buitenzonwering en rolluiken. Het bedrijf opende in 2006 voor het eerst haar deuren onder de naam Ambiance Zonwering Avalon. Avalon maakte vijftien jaar lang onderdeel uit van de winkelformule Ambiance Zonwering, een uniek landelijk samenwerkingsverband tussen zelfstandige vakspecialisten in zowel ‘Zonwering’ als ‘Outdoor Living’.

In deze periode heeft Avalon zich ontpopt tot een betrouwbare partner voor haar klanten met een uitstekende naam in de regio Eindhoven.

Om haar klanten zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste trends werd jaarlijks de prachtige showroom omgetoverd met de presentatie van eigentijdse oplossingen. Steeds meer werd zichtbaar dat het aandeel ‘Outdoor Living’ de overhand kreeg.

Recentelijk hebben eigenaren Danielle van Lieshout en Arthur Smulders besloten om zich volledig te gaan specialiseren in Outdoor Living en Window Solutions.

Persoonlijk advies is van groot belang. De adviseurs nemen de tijd voor een goed advies en denken oplossingsgericht. Iedere aanvraag, order of serviceopdracht wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Belangrijk is dat u als klant te allen tijde zorgeloos kunt genieten van een comfortabel leefklimaat zowel binnen als buiten. 

Uw droom in duurzaam buitenleven

Foto's

Lamellendak

Avalon - Exclusive Outdoor Solutions in het kort

Diensten

Automatische oplossingen
Maatwerk
Onderhoud
Reparaties

Buitenzonwering

Buitenjaloezieën
Pergola zonwering
Screens
Shutters

Overkapping

Lamellenoverkapping
Overige overkappingen
Textieloverkapping
Veranda

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Avalon - Exclusive Outdoor Solutions


Hastelweg 141a 5652 CJ Eindhoven
040 295 2177 Klik om te bellen