sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • 2e Industrieweg 12
    3411 ME Lopik
  • 0348-447017 of 06-12756837
  • Website

De Bruin Zonwering & Interieur

De zonwering en interieur specialist in uw regio! Wij leveren al jaren vele tevreden klanten. De Bruin Zonwering & Interieur is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio als vakkundig zonweringsbedrijf met een uitstekende vakkennis en serviceverlening. Wij produceren onze markiezen zelf en voor onze overige producten hebben we de keuze uit een groot aantal Nederlandse en Europese leveranciers van kwaliteitsproducten.

In onze uitgebreide showroom kunt u de producten en hun werking zien.

Mede dankzij een ruim assortiment producten en zeer brede vakkennis hebben wij voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing.

U kunt bij ons terecht voor al uw buiten zonwering, raamdecoratie, horren, rolluiken, garagedeuren, carports, terrasoverkappingen, glaswanden, behang, vloeren, gordijnen en fournituren.

Wij leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten, projectmatig of via een VvE.

Naast Lopik leveren en monteren wij ook in Schoonhoven, Cabauw, Bergambacht, Haastrecht, De Vlist, Berkenwoude, Lopikerkapel, Benschop, Woerden, Jaarsveld, Polsbroek, Polsbroekerdam, Stolwijk, Ammerstol, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Bunnik, Houten, Utrecht en Driebergen.


De Bruin Zonwering & Interieur in het kort

Showroom aanwezig:

Ja