sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Starrenburglaan 11
    2251 AG Voorschoten
  • 0715618089

Zonservice Zonweringen

Zonservice is een regionaal opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in de betere zonweringen, rolluiken, horren, terrasoverkappingen, garagedeuren en raamdecoratie. Wij informeren u graag over ons bedrijf en onze producten.

Zonservice is aangesloten bij Romazo. Romazo is al sinds 1923 de branchevereniging voor vakhandelaren in de zonwering en rolluiken branche. Zij behartigt de belangen van ondernemers die zonweringen en rolluiken verkopen aan consumenten en de zakelijke markt.
Belangrijke speerpunten van Romazo zijn het verbeteren van de kwaliteit en kennis binnen de zonwering en rolluiken branche. Om de kwaliteit te garanderen moet elk lid aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast zijn er leveringsvoorwaarden opgesteld. Hierin is onder andere de garantie op producten geregeld.

Bij Zonservice staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Zonservice is hierdoor in een recent verleden uit meer dan 600 bedrijven genomineerd als beste zonweringsbedrijf van Nederland. Wij zijn hierbij op een eervolle 2e plaats geƫindigd.

Foto's van Zonservice ZonweringenZonservice Zonweringen in het kort

Showroom aanwezig:

Ja