BIOnyx zonweringreiniger


Weissenbruchstraat 13 6717 VW Ede
06-37279702 Klik om te bellen

Over BIOnyx zonweringreiniger

Waarom is BIOnyx de beste keuze voor u?

Duurzaam schoonmaken begint bij duurzaam inkopen/verkopen...... Dagelijks gebruiken we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Meer over BIOnyx:

Een slim en Groen Nederland. Daarom hebben wij niet alleen als bedrijf, maar in feite heeft iedereen een verantwoordelijkheid tegenover de planeet en de mensen die (onze) producten gebruiken. Dagelijks worden vele miljoenen liters chemicaliën gebruikt én verspild. En deze komen dagelijks in ons milieu, waardoor flora en fauna afsterven.

Waarom BIOnyx? 100% biologisch en duurzaam Langere werking, dus langer schoon resultaat Lagere kosten Maximale efficiency Goed voor Mens, Dier en Milieu

Wat kan BIOnyx u bieden?

Onderhoud vaak vergeten als toegevoegde waarde/dienst en is een herhalingsaankoop, dus extra omzet. Geregeld onderhoud verlengt de levensduur en voorkomt extra kosten zodat er langer genoten kan worden.

BIOnyx biedt biologische producten aan voor reiniging van zonweringen, terrasoverkappingen/meubelen, zonnezeilen, rolluiken, markiezen etc

Wie gingen u voor?

BIOnyx primaire focus is de Benelux en Duitsland, waar eenmalige klanten vaste klanten zijn geworden. BIOnyx gelooft in partnerships via een landelijk dekkend dealernetwerk, waar we samen bouwen aan een nieuw economisch fundament, d.m.v. duurzame (economische)oplossingen, duurzaam samenwerken en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Laat BIOnyx u helpen met het invullen van uw duurzaamheidsbeleid en kies daarom voor onze producten!

Foto's

BIOnyx schoon resultaat zonder schrobben

BIOnyx zonweringreiniger in het kort

Diensten

Onderhoud
Reiniging

Buitenzonwering

Buitenjaloezieën
Knikarmschermen
Markiezen
Pergola zonwering
Rolluiken
Uitvalschermen
Zonnezeil
Zonweringdoek

Overkapping

Parasols
Serre
Textieloverkapping
Veranda

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

BIOnyx zonweringreiniger


Weissenbruchstraat 13 6717 VW Ede
06-37279702 Klik om te bellen