FREMA Zonwering


De Toltoren 29 3912 AG Rhenen
0317-613285 Klik om te bellen

Vrijblijvend advies en offerte bij u thuis
Zonwering op zonne-energie
Ook reparatie, snel en vakkundig

Over FREMA Zonwering

Waarom is FREMA Zonwering de beste keuze?

Wij leveren en plaatsen zonwering, rolluiken en veranda's. Ook repareren wij uw zonwering, snel en vakkundig! Solar zonweringspecialist.

Meer over FREMA Zonwering:

  1. Al meer dan 20 jaar de zonweringspecialist van de regio! Vrijblijvend advies en offerte bij u thuis.

Wat kan FREMA Zonwering je bieden?

Op zoek naar zonwering voor uw woning of bedrijfspand? Ontdek onze ruime keuze aan Buitenzonwering. Buitenzonwering wordt aan de buitenkant geplaatst, waardoor de zonnestralen al tegengehouden worden voordat ze de ramen bereiken. Hierdoor wordt het glas niet opgewarmd en blijft het binnen goed koel. Ook voor in uw achtertuin of op het terras is (elektrische) of (solar) zonwering buiten een goede aanrader. Graag zetten wij voor u de voordelen per soort op een rij:

Rolluiken: onze rolluiken zijn niet alleen uitstekend zonwerend, maar ook energiebesparend, geluidwerend, isolerend en ze bieden bescherming tegen inbraken en weersomstandigheden.

Solarrolluiken: Deze draadloze rolluiken werken op zonne-energie waardoor er geen elektra meer nodig is en er niet meer naar binnen geboord hoeft te worden!

Markiezen: geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. De zijkanten zijn dicht, waardoor hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort. Markiezen zijn uitstekend geschikt voor winkel-, bedrijfspanden en horeca, omdat de markiezen ook voorzien kunnen worden van bedrukking.

Verandazonwering: deze zonwering is zowel bovenop het dak als aan de zijkanten te plaatsen.

Terrasschermen: kunnen bij ons tot zeer grote afmetingen gerealiseerd worden. Voor balkons en andere windvangers hebben wij bovendien speciale knikarmschermen die tegen een (wind)stootje kunnen.

Uitvalschermen: kunnen heel laag uitgerold worden en is daardoor ideaal tegen de laaghangende zon. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren en te bedienen en daardoor voordelig in de aanschaf.

Screens: filteren direct de invallende zon en warmte. Verder helpen screens om verkleuring van uw gordijnen en meubels tegen te gaan. Bovendien kunt u zelf naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen. Tot slot zijn screens heel compact en overal te plaatsen.
Tegenwoordig wordt er vrijwel altijd gekozen voor solarzonwering buiten, maar ook elektrische bediening is mogelijk. Voordelen van solarscreens op zonne-energie is dat er niet meer naar binnen geboord hoeft te worden en zo niets meer in het zicht!

Foto's

Rolluiken met kantelbare lamellen Frema zonwering Rhenen
zonwering Rhenen Cubola terraszonwering veranda Frema zonwering Rhenen
Knikarmschermen Frema zonwering Rhenen
Screens zonwering Frema zonwering Rhenen
Solar rolluiken en screens geplaatst in Veenendaal

FREMA Zonwering in het kort

Diensten

Automatische oplossingen
Maatwerk
Onderhoud
Reparaties

Buitenzonwering

Buitenjaloezieën
Knikarmschermen
Lamellendaken
Lichtstraat zonwering
Markiezen
Pergola zonwering
Rolluiken
Screens
Solarrolluiken
Solarscreens
Uitvalschermen
Veranda's
Verandazonwering
Zonwering op zonne-energie
Zonweringdoek

Binnenzonwering

Horren en hordeuren

Overkapping

Lamellenoverkapping
Overige overkappingen
Serre
Veranda

Onze locatie

Logo FREMA Zonwering

FREMA Zonwering

FREMA Zonwering


De Toltoren 29 3912 AG Rhenen
0317-613285 Klik om te bellen