Giezen Woninginrichting


Weerdingerstraat 14 7815 SB Emmen
0591612191 Klik om te bellen

Over Giezen Woninginrichting

Giezen Woninginrichting biedt u alles op het gebied van vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering en karpetten. Al meer dan 50 jaar een begrip in Emmen en omgeving.

Of u nu op zoek bent naar tapijt, vloerkleden, laminaat, parket, vinyl, marmoleum of PVC vloeren; bij Giezen in Emmen bent u aan het juiste adres. Op zoek naar gordijnen? Wij hebben tal van stoffen op voorraad waar wij vervolgens de mooiste gordijnen, vitrage en inbetweens gratis voor u op maat laten maken. Evenals gordijnen maken wij ook vouwgordijnen gratis op maat.

Op het gebied van raamdecoratie zijn er tal van mogelijkheden te bedenken. Duizelingwekkend veel zelfs. Denk hierbij aan producten zoals een rolgordijn, vouwgordijn of jaloezie, maar ook aan een plissé, duette, silhouette, multishade, hor of shutters. Voor iedere smaak wat wils.

Om de warmte buiten de deur te houden zijn zonwering zoals screens, knikarmschermen, terraszonwering, markiezen en rolluiken bij ons te verkrijgen. Deze zonwering kan zowel elektrisch als handmatig bediend worden.

Stap gerust eens binnen bij Giezen Woninginrichting!

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Giezen Woninginrichting


Weerdingerstraat 14 7815 SB Emmen
0591612191 Klik om te bellen