Hoover Concepts BVBA


Conservenweg 7C 2940 AN Stabroek
0857602196 Klik om te bellen

Over Hoover Concepts BVBA

Hoover Concepts® is ruim 10 jaar geleden begonnen met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uitzonderlijk mooie en duurzame zeiloverkappingen, schaduwdoeken en zonnezeilen. Hiermee creëren wij waardevolle leefplekken. Lekker buiten en toch ‘binnen’. Langer genieten van uw terras. Op momenten die anders te heet, te nat of te koud zouden zijn. Dat maakt het leven toch veel aangenamer!

Naast luifels, carports, terras overdekkingen, overkapte ingangen, overkappingen bij horecagelegenheden, kuuroorden, hotels en andere openbare gelegenheden tot aan schuilplaatsen op golfbaan en begraafplaatsen toe, creëren wij een overkapte plek, waar het goed toeven is. Het hele jaar door, zowel zakelijk of privé.

Design, Duurzaamheid en Durf zijn onze kernwaarden waarmee wij uw verwachtingen, wensen en eisen omzetten in een speciaal voor u gemaakte zeiloverkapping. Soms kunnen standaard modellen in zonnezeilen zelfs al aan deze verwachtingen voldoen.

Vraag naar uw persoonlijke oplossing. Wij nemen u in een 3D animatie mee naar de mogelijkheden op uw eigen plek. Daarmee krijgt u een zeer realistisch beeld van hoe de overkapping er bij u uit gaat zien en welk schaduwpatroon deze voor u zal bieden. Voor meer informatie neem contact op of maak direct, geheel vrijblijvend, een afspraak met een van onze adviseurs.

Foto's

zeiloverkapping op maat

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Hoover Concepts BVBA


Conservenweg 7C 2940 AN Stabroek
0857602196 Klik om te bellen