Man Protection B.V.


G.G. Schipperstraat 28 1483 GE De Rijp
0299 451 130 Klik om te bellen

Over Man Protection B.V.

Het glad en strak monteren van raamfolie op ruiten is een uitgesproken specialisme. Met ruim 40 jaar ervaring is Man Protection dé specialist op dit gebied.

Raamfolies zijn uitermate geschikt voor het weren van de warmte, licht en uv-straling van de zon. Door toepassing van warmtewerende folie op de ruiten, kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot maar liefst 90%. Zo blijft het klimaat binnen optimaal en bespaart men tevens op het energieverbruik van de airco. Daarnaast beschermen zonwerende folies objecten en meubilair tegen verkleuring, aangezien deze folies ruim 99% van deze schadelijke uv-straling weren.

Zonwerende raamfolies zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van warmtewering en in diverse tinten. Voor de meeste types geldt een garantieperiode van twaalf jaar. De warmtewerende raamfolies zijn tevens leverbaar in combinatie met privacy, lichtwering, inbraakvertraging en veiligheid.

Ons werkterrein is zeer breed: voor zowel een doeltreffende glasfoliemontage op ruiten van grote objecten zoals kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen en ambassades, als voor de ruiten van particuliere woningen. Onze glasfolies zijn niet uitsluitend functioneel, de meeste geven tegelijkertijd ook meer uitstraling.

Man Protection is de officiële distributeur van LLumar raamfolie in Nederland. LLumar is één van ’s werelds meest gerespecteerde merken van hoogwaardige kwaliteit raamfolies. Dankzij ons uitgebreid assortiment hoogwaardige glasfolies en de aanwezige vakmensen en vakkennis kunnen wij u optimaal van dienst zijn. De raamfolie wordt door een van onze professionele VCA gecertificeerde installateurs gemonteerd, zodat u gegarandeerd bent van een deskundige uitvoering.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden: www.manprotection.nl/offerte-aanvraag/

Man Protection BV, dé specialist op het gebied van raamfolie voor functionele en esthetische toepassingen

Foto's

Zonwerende raamfolie

Man Protection B.V. in het kort

Diensten

Maatwerk

Binnenzonwering

Raamfolie

Overkapping

Serre
Veranda

Certificeringen

VCA

Onze locatie

Man Protection B.V.


G.G. Schipperstraat 28 1483 GE De Rijp
0299 451 130 Klik om te bellen