Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V.


Orthen 40-42 5231 XS 's-Hertogenbosch

Over Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V.

Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V. is de specialist in zonwering van ’s-Hertogenbosch en omgeving.
Met topmerken in zonwering o.a. van Brustor en Verano voor binnen en buiten is het mogelijk om voor iedere situatie de juiste oplossing te verkrijgen.
Hierbij kunt u denken aan screens, rolluiken, buitenjaloezieën of zonneschermen en markiezen aan de buitenzijde, of plisse’s, rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen,lamellen, jaloezieën en shutters aan de binnenzijde. Tevens is er een compleet Outdoorliving produkten range aanwezig van Veranda's,Terrasoverkappingen, Glasschuifwanden, Schuttingen,Windschermen, vrijstaande  Terrasscherrmen en Parasols

De showroom van Markant Zonwering is uitgerust met een inspiration “shop in shop” van Brustor en Verano produkten, het fraaie demonstratie meubel van Sunway/Toppoint/Verano en een shutterroom.
In deze complete showroom kunnen de klanten onder het genot van een kopje koffie rustig de collectie bekijken.

De unieke shutterroom is een goede manier om de sfeer te kunnen proeven die shutters in uw huis bewerkstelligen, deze hangen daar dan ook in verschillende maten en kleuren. In deze ruimte kunt u dan ook zelf het bedieningsgemak ervaren, en de ongekende mogelijkheden en standen proberen.

De showroom van Markant Zonwering , Rolluiken & Buitenleven B.V.,is verder voorzien van een ruime collectie zonneschermen, uitvalschermen, screens, buitenjaloezieën en rolluiken. Deze zijn in alle kleuren en maten te bezichtigen kortom hier vindt u alles wat te verkrijgen is op zonwerings gebied.
Samen met u als klant wordt dan ook gekeken naar de beste oplossing, afhankelijk van de plaats van de woning, de plek van montage en natuurlijk de wensen die u heeft.

Verder is er nog een ruime keuze in horsystemen waaronder de plissedeur die niet meer weg te denken is uit het horren assortiment, en verzorgd Markant Zonwering, Rolluiken & buitenleven B.V. een verscheidenheid aan garagedeuren, van rolpoort tot sectionaal deur met het tuv keurmerk en de keuze voor het politie keurmerk.

Goede montage en advies verhogen het gebruiksgemak, en bevorderen de levensduur van het product.
De montage van het product vereist kennis en vakmanschap, vakkundige monteurs van Markant Zonwering, Rolluiken & buitenleven B.V. dragen hier zorg voor.
Service en garantie staan hoog in het vaandel bij Markant Zonwering< Rolluiken & buitenleven B.V. waardoor u verzekerd bent van jarenlang plezier van uw product.

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V.


Orthen 40-42 5231 XS 's-Hertogenbosch