Nieuwesteeg Montage & Electro


Bosstraat 2 6095 NZ Baexem
06 38917194 Klik om te bellen

Over Nieuwesteeg Montage & Electro

Nieuwesteeg Montage & Electro,

Demontage, montage, reparatie en onderhoud van rolluik en/of zonwering. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse soorten zonwering en horsystemen. Denk hierbij aan uitvalschermen, screens, knikarmschermen, serreschermen, markiezen, rolluiken, inklemhorren, plissehordeuren, hordeuren, voorzethorren, e.d.

Verder verzorgen wij ook reparaties. Denk hierbij aan het vervangen van motoren, optrekbanden, doeken & onderdelen. Ombouwen van handbediend naar elektrisch.

Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Zowel een contract voor onderhoud en controle van rolluik en/of zonwering, als een contract voor het onderhoud aan de elektrische installatie van uw rolluik en/of zonwering.

Verder is ons grote pluspunt dat wij naast het monteren van de zonwering ook het elektrisch gedeelte voor u kunnen verzorgen. Waar u dus normaal twee partijen nodig heeft, installateur voor het elektrisch gedeelte en een montagebedrijf voor de montage van rolluik en/of zonwering. Verzorgen wij het gehele plaatje, dus 1 partij, dus 1 aanspreekpunt. Denk hierbij aan het elektrisch aansluiten van de zonwering en de gehele besturings techniek van de zonwering. Zowel bedrade als draadloze installaties. En de montage van het betreffende product.

Tevens verzorgen wij ook nog kleine elektrotechnische
werkzaamheden, en allround montagewerken. Denk hierbij aan kleine verbouwingen in en om het huis en/of bedrijf.
Verder werken wij samen met diverse zzp'ers om een zo compleet mogelijk plaatje voor u te creeren, en om 1 aanspreekpunt te hebben.

Wij monteren ook voor diverse zonweringsbedrijven.
Tevens is het ook mogelijk om rolluiken en zonweringen die u ergens anders heeft gekocht door ons te laten monteren.

Informeer naar onze collectie rolluiken, buitenzonwering, binnenzonwering, horsystemen & besturingstechnieken. Wij hebben geen showroom, verkoop op afspraak bij u aan huis.

Foto's

Onze locatie

Nieuwesteeg Montage & Electro


Bosstraat 2 6095 NZ Baexem
06 38917194 Klik om te bellen