PAC Zonweringen


Bedrijfsweg 13 4387 PD Vlissingen
0118552010 Klik om te bellen

Gedegen kwaliteit
Gegarandeerde service
Top producten uitsluitend A kwaliteit

Over PAC Zonweringen

PAC Zonweringen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van zonwering op maat. Het bedrijf biedt een breed scala aan zonweringsoplossingen voor zowel binnen als buiten, zoals rolluiken, screens, markiezen, terrasoverkappingen en meer.

Wat PAC Zonweringen uniek maakt, is hun focus op klanttevredenheid en persoonlijke service. Het bedrijf werkt met een team van ervaren professionals die samenwerken met klanten om de beste oplossing te vinden die past bij hun specifieke behoeften en budget. Ze bieden advies op maat, gratis offertes en garantie op al hun producten en installaties.

Klanten kunnen bij PAC Zonweringen terecht voor zowel advies als installatie van zonwering op maat. Het bedrijf werkt met zowel particuliere als zakelijke klanten en kan projecten van elke omvang aan. Of het nu gaat om het installeren van zonwering voor een enkele woning of het uitvoeren van grotere projecten voor bedrijven of organisaties, PAC Zonweringen heeft de expertise en middelen om aan de behoeften van klanten te voldoen.

PAC Zonweringen is gespecialiseerd in het leveren en installeren van verschillende soorten zonwering op maat. Dit omvat onder andere:

Buitenzonweringen: Dit omvat producten zoals markiezen, screens, zonneschermen en knikarmschermen die aan de buitenkant van het gebouw worden gemonteerd om de zon buiten te houden.
Rolluiken: Dit zijn afsluitbare metalen luiken die aan de buitenkant van het gebouw worden gemonteerd om de ramen te bedekken en te beschermen tegen inbraak en andere schade.
Horren: Dit omvat producten zoals raamhorren, deurhorren en schuifhorren die worden gebruikt om insecten buiten te houden terwijl de ramen en deuren open zijn.
Veranda's / Tuinkamers: Dit zijn op maat gemaakte buitenruimtes die kunnen worden geïnstalleerd om beschutting te bieden tegen de zon, wind en regen. PAC Zonweringen biedt een breed scala aan veranda's en tuinkamers op maat, die kunnen worden aangepast aan de behoeften en voorkeuren van de klant.
Over het algemeen is PAC Zonweringen gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte zonweringsoplossingen voor zowel residentiële als commerciële klanten. Ze werken samen met klanten om de beste oplossing te vinden die past bij hun specifieke behoeften en budget.

Waar anderen stoppen gaan wij verder door te denken in oplossingen

Foto's

Singel Vlissingen
Particulier te H.I. Ambacht
Particulier te Vlissingen
Bouwbedrijf De Delta te Kortgene

PAC Zonweringen in het kort

Diensten

Maatwerk
Onderhoud
Reparaties

Buitenzonwering

Buitenjaloezieën
Knikarmschermen
Markiezen
Pergola zonwering
Rolluiken
Screens
Uitvalschermen
Zonweringdoek

Binnenzonwering

Horren en hordeuren

Overkapping

Lamellenoverkapping
Overige overkappingen
Parasols
Textieloverkapping
Veranda

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Logo PAC Zonweringen

PAC Zonweringen

PAC Zonweringen


Bedrijfsweg 13 4387 PD Vlissingen
0118552010 Klik om te bellen