REM zonwering, de rem op uw zon remzonwering.nl


Koninging Julianastraat 6 2931 GK Krimpen aan de Lek
06 20104664 Klik om te bellen

Deskundig, vakkundig en klantgericht
Advisering, verkoop, reparatie en onderhoud
Extreem hoge klantwaarderingen 10/10, niet zomaar

Over REM zonwering, de rem op uw zon remzonwering.nl

REM zonwering

De rem op uw zon.

remzonwering.nl

info@remzonwering.nl

Specialist in buitenzonwering, rolluiken, ritsscreens en Solar zonwering.

Passie voor het vak en de wil om de klanten behulpzaam te zijn in hun keuzes i.p.v. zelf veel te verdienen wat uiteindelijk leidt tot blijvende en tevreden klanten die op hun beurt weer meer mond op mond klanten aanbrengen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende takken van de zonwering zelf het heft in eigen handen genomen en een eigen bedrijf begonnen (had eigenlijkveel eerder moeten gebeuren.)

Voor advies of vragen kan de klant ook bij ons terecht en vaak kunnen wij deze op afstand van dienst zijn (geen omzet maar wederom tevreden (mogelijke) klanten (in de toekomst))

Zoals gezegd is de klantgerichtheid bij REM zonwering er eentje die je niet verwacht en nergens tegenkomt. Wij gaan niet voor de winst op de korte termijn nmaar naar een levenslanbge vertrouwensband die voor alle partijen vertrouwd en prettig is.

In de regio rotterdam, krimpenerwaard, nieuwerkerk, cappelle, bergambacht, schoonhoven, drechtsteden, gouda, moordrecht, boskoop, alphen, krimpen aan den ijssel, aan de lek, lekkerkerk, schiedam, vlaardingen, maassluis, hoek van holland, den haag, rijswijk, delft, schipluiden, zoetermeer, en daaromheen staat REM zonwering met alle plezier voor u klaar.

Wij verkopen, repareren en onderhouden buitenzonwering, binnenzonwering, sereeaonwering, pergolas, lamellendaken, terrasoverkappingen, horren, rolluiken, screens, markiezen, uitvalschermen, palenschermen, en meer.

REM zonwering De REM op uw zon. De klant staat hier nog altijd voorop en dat zal zo blijven

Onze locatie

REM zonwering, de rem op uw zon remzonwering.nl


Koninging Julianastraat 6 2931 GK Krimpen aan de Lek
06 20104664 Klik om te bellen