Vitrona


Grote Woerdlaan 36c 2671 CL Naaldwijk
0174-631125 Klik om te bellen

Over Vitrona

Een ingreep aan uw huis laat u niet graag over aan de eerste de beste. Precies de reden waarom steeds meer particulieren en bedrijven voor Vitrona kiezen. Bij ons bent u zeker van een eerlijk en betrouwbaar advies.

Producten van de beste leveranciers en merken vergroten de duurzaamheid en installatie door eigen vakmensen betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. In de 300 m² grote showroom van Vitrona vindt u overzichtelijk allerlei systemen gepresenteerd. Onder het genot van een kopje koffie, kunt u zélf de laatste trends bekijken en ervaren. Daarnaast kunt u vakkundig advies inwinnen bij een van onze verkopers die altijd voor u klaar staan.

Er is in onze showroom veel te bewonderen, onder andere zonwering, dubbelglas, kunststof kozijnen, aluminium en houten kozijnen, schuifpuien, rolluiken, raamdecoratie, luxaflex, horren, balkonbeglazing en terrasoverkappingen. Tijdloos of trendy, het staat er allemaal ruim gepresenteerd.

Wil u graag persoonlijk advies, de producten zelf ervaren en bent u op zoek naar kwaliteit? Kom dan gerust langs in onze showroom, u bent van harte welkom.

Foto's

Showroom Vitrona Naaldwijk en Westland

Vitrona in het kort

Diensten

Automatische oplossingen
Maatwerk

Buitenzonwering

Buitenjaloezieën
Knikarmschermen
Markiezen
Pergola zonwering
Rolluiken
Screens
Shutters
Uitvalschermen
Zonweringdoek

Binnenzonwering

Duettes en duorolgordijnen
Jaloezieën
Lamellen
Paneelgordijnen
Plisségordijnen
Rolgordijnen
Shutters
Vouwgordijnen

Overkapping

Lamellenoverkapping
Overige overkappingen
Textieloverkapping
Veranda

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Vitrona


Grote Woerdlaan 36c 2671 CL Naaldwijk
0174-631125 Klik om te bellen