Vitrona Berkel en Rodenrijs


Nobelsingel 4 2652 XA Berkel en Rodenrijs
010-5119500 Klik om te bellen

Over Vitrona Berkel en Rodenrijs

Een ingreep aan uw huis laat u niet graag over aan de eerste de beste. Precies de reden waarom steeds meer particulieren en bedrijven voor Vitrona kiezen. Bij ons bent u zeker van een eerlijk en betrouwbaar advies.

Producten van de beste leveranciers en merken vergroten de duurzaamheid en installatie door eigen vakmensen betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. In de 300 m² grote showroom van Vitrona vindt u overzichtelijk allerlei systemen gepresenteerd. Onder het genot van een kopje koffie, kunt u zélf de laatste trends bekijken en ervaren. Daarnaast kunt u vakkundig advies inwinnen bij een van onze verkopers die altijd voor u klaar staan.

Er is in onze showroom veel te bewonderen, onder andere zonwering, dubbelglas, kunststof kozijnen, aluminium en houten kozijnen, schuifpuien, rolluiken, raamdecoratie, luxaflex, horren, balkonbeglazing en terrasoverkappingen. Tijdloos of trendy, het staat er allemaal ruim gepresenteerd.

Wil u graag persoonlijk advies, de producten zelf ervaren en bent u op zoek naar kwaliteit? Kom dan gerust langs in onze showroom, u bent van harte welkom.

Foto's

Showroom Vitrona Berkel en Rodenrijs

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Vitrona Berkel en Rodenrijs


Nobelsingel 4 2652 XA Berkel en Rodenrijs
010-5119500 Klik om te bellen