Vitrona Berkel en Rodenrijs


Nobelsingel 4 2652 XA Berkel en Rodenrijs
010-5119500 Klik om te bellen

Over Vitrona Berkel en Rodenrijs

VITRONA is een bedrijf gespecialiseerd in zonwering en buitenleven oplossingen. Het familiebedrijf is gevestigd in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs en biedt een uitgebreid assortiment aan producten op gebied van buitenzonwering, binnenzonwering en terrasoverkappingen.

De klant centraal

Bij VITRONA staat u als klant centraal. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van ons bedrijf - wat sinds 1979 bestaat – wordt u altijd geholpen met het vinden van een product dat het beste bij uw wensen past. Onze vakmensen zijn deskundig en staan altijd klaar om u te voorzien van een eerlijk en betrouwbaar advies.

Twee grote showrooms

In de twee verschillende showrooms is veel te zien, onder andere knikarmschermen, markiezen, screens, rolluiken, horren en raamdecoratie van Luxaflex®. Maar ook prachtige terrasoverkappingen. Onder het genot van een kop koffie kunt u zelf alle verschillende systemen en producten ervaren. Tijdloos of trendy, het staat allemaal ruim gepresenteerd in onze showroom.

Maatwerk

VITRONA biedt producten van hoge kwaliteit. Het bedrijf werkt samen met de beste leveranciers en merken, zoals Roma, Renson en Luxaflex®. Daarmee garanderen we een product van topkwaliteit. Bovendien worden alle producten op maat gemaakt, waardoor ze altijd perfect passen bij uw huis.
Service

Naast producten van hoge kwaliteit, bieden wij ook een uitstekende service. Zo krijgt u bij ons een gratis adviesgesprek en komen we bij u thuis om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. De vakmensen van VITRONA voeren de montage zelf uit. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de installatie.

Duurzaam

Tot slot, zijn wij ook betrokken bij het milieu. Wij bieden producten aan, die energiebesparend zijn, zoals buitenjaloezieën die de warmte-instraling reguleren en screens of rolluiken die zorgen voor een aangename verkoeling. Hierdoor kan u niet alleen genieten van een aangename binnentemperatuur, maar ook nog eens bijdragen aan een beter milieu.

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies, de producten zelf ervaren en bent u op zoek naar kwaliteit. Kom dan gerust langs in één van onze showrooms, u bent van harte welkom.

Foto's

Showroom Vitrona Berkel en Rodenrijs

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Vitrona Berkel en Rodenrijs


Nobelsingel 4 2652 XA Berkel en Rodenrijs
010-5119500 Klik om te bellen