Terug

Welk zonnescherm is het beste?

Hans Elemans

In mijn speurtocht naar een betaalbaar knikarmscherm (breedte 550 cm) word ik eigenlijk bedolven met aanbiedingen, varierend van de Gamma, Marktplaats, advertenties van specialisten en natuurlijk de talloze aanbiedingen op internet.

Wat ik echter niet kan vinden is iets van een test of minstens een opsomming van waar op te letten met betrekking tot de kwaliteit en te verwachten levensduur. Is goedkoop duurkoop? Welk merk is de Mercedes onder de zonneschermen en welk merk juist niet? De prijzen lopen sterk uiteen en zijn natuurlijk ook afhankelijk van allerlei opties. Maar ook deze verschillen flink van prijs (oa de electrische bediening)... Kortom, ik zie door de bomen het bos niet meer.


1 Antwoord

Antwoord van Jatibee B.V.

In de meeste gevallen krijgt u waar voor uw geld. Wij hebben jarenlang schermen verkocht die 550cm breed zijn voor een budgetprijs, alleen het regende klachten van ontevreden mensen die van ons bedrijf wel de garantie's en de kwaliteit verwachten. Wijzelf verkopen nu alleen produkten waar wij achter staan. 550cm breed is een behoorlijke oppervlakte en bij ons bent u dan al snel 2500,-- kwijt voor een elektrisch scherm met 7 jaar garantie inclusief montage. Dit is tevens een cassettescherm.